Co byste měli o Mikeši vědět...

02.01.2018 10:40

Prosíme Vás o fyzickou podporu našeho snažení, je to pro nás v těchto měsících velmi důležité.
Zveme maminky, které u nás ještě nebyly, aby se nestyděly a zastavily se na některém z pravidelných dopoledních programů. Nebojte se mezi nás přijít - máme velmi přijemný a milý kolektiv a centrum je naprosto neutrální.
Dopolední program probíhá tak, že se scházíme od 8:30h, povídáme si, děti si pohrají ve vybavené herně. Od 9:30h probíhá společný program sestavený ze zpívánek, říkanek, rozcvičky a nakonec si vždy něco hezkého nakreslíme, nebo vytvoříme. Program je dobrovolný, ale máme zkušenst, že se každé dítě rádo zapojí. Centrum je otevřeno až do 12:00h. Za příznivého počasí využíváme zahradu a hřiště za farou. Poplatek za naši službu je minimální - platí se za dítě starší jednoho roku a to 20,-Kč za návštěvu. Za dalšího sourozence staršího jednoho roku zaplatíte 10,-Kč.
Dále nabízíme odpolední programy. Každé pondělí od 15h připravujeme program, který je vhodný i pro starší děti - Cvičení s Jolly (sudé pondělí, cvičení s říkankami, formou hry, vhodné i pro maminky, které se chtějí udržet v kondici), Muzikohrátky nebo Pojďte si hrát (střídají se vždy v liché pondělí, tyto programy jsou také vhodné i pro starší děti, formou hry se učíme zpívat, hrát, bubnovat, učíme se společné hře, pohybu a zábavě).
Nárazově pořádáme odpolední programy pro veřejnost - jsou to programy vzdělávací, nebo tvořivé. Aktuální nabídku zveřejňujeme včas na našem webu, na facebooku, nebo ve vývěsce před centrem.

Věříme, že se budeme potkávat co nejčastěji a že společně vždy vytvoříme krásnou a přátelskou atmosféru pro děti i pro nás rodiče.

Těšímé se na setkání s Vámi!!! :-)